روشهای تقویت ناخن
ناخن های شکننده می توانند درد بسیار بزرگی باشند، بهخصوص اگر مرتباً خرد شوند و بشکنند. در حالی که تقویت ناخن های ضعیف ممکن است کاری غیرممکن به نظر برسد، چندین اقدام پیشگیرانه و درمان وجود دارد که می توانید به تنهایی امتحان کنید. در حالی که اگر ناخن هایتان بعد از 3 تا 6 ماه بهبود نیافت، باید به پزشک مراجعه کنید، ممکن است با تلاش های دقیق و مداوم در عادات آرایشی خود متوجه پیشرفت های کوچکی شوید.
روشهای تقویت ناخن
ناخن ها و کوتیکول های خود را با لوسیون به صورت روزانه مرطوب کنید. مقداری لوسیون به اندازه نخود را فشار دهید و آن را به ناخن ها و کوتیکول های ناخن خود بمالید. سعی کنید عادت کنید که آنها را به طور مرتب مرطوب کنید تا ناخن های شما سالم تر و قوی تر شوند.
پروتئین سالم و با کیفیت را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. مرغ، لبنیات کم چرب، لوبیا و ماهی های چرب را انتخاب کنید. برچسب تغذیه را بررسی کنید تا ببینید چند گرم پروتئین در غذای شما وجود دارد و سعی کنید وعده های غذایی خود را با در نظر گرفتن پروتئین برنامه ریزی کنید. در حالت ایده آل، به ازای هر 1 کیلوگرم که وزن دارید، 0.8 گرم پروتئین بخورید. پروتئین به تغذیه و تقویت ناخن های شما کمک می کند.
مکمل های بیوتین مصرف کنید. اگر ناخنهای شکننده دارید، از یک متخصص مراقبتهای بهداشتی بپرسید که آیا مکملهای بیوتین گزینهای برای شما هستند یا خیر. اگر پزشک شما آن را توصیه کرد، دوز مشخص شده از مکمل ها را طبق برچسب محصول مصرف کنید. همچنین می توانید از غذاهای غنی از بیوتین مانند ماهی سالمون، تخمه آفتابگردان یا جگر استفاده کنید. دوز متوسط مکمل های بیوتین معمولاً بین 30 تا 100 میکروگرم برای نوجوانان و بزرگسالان است.
هنگام استفاده از محصولات پاک کننده از دستکش محافظ استفاده کنید. هر زمان که ظرفها را میشویید یا هر کاری را انجام میدهید که به مواد شیمیایی و صابونهای تمیزکننده نیاز دارد، چند دستکش لاستیکی را روی آن بکشید. اگر ناخنهای شما با مواد شیمیایی در تماس باشد، ممکن است به مرور زمان ناخنهای شما ضعیفتر شوند.
قرار گرفتن در معرض آب را محدود کنید. ناخن های خود را برای مدت طولانی خیس نکنید، مانند زمانی که در حال شستن ظرف ها هستید. اگر اقدامات احتیاطی مناسب را انجام ندهید، ممکن است ناخن های شما بیشتر مستعد شکستن و شکافتن شوند. خیس شدن ناخن ها هیچ اشکالی ندارد، اما سعی کنید زیاد آنها را خیس نکنید.
از بریدن یا چیدن کوتیکول ها خودداری کنید. از آنجایی که کوتیکول ها از بستر ناخن شما در برابر باکتری ها محافظت می کنند، به هیچ وجه نمی خواهید آنها را کوتاه کنید یا بجوید. وقتی کوتیکولهایتان را میچینید یا برش میدهید، خطر عفونت را افزایش میدهید.
مراجعه به پزشک
اگر ناخن هایتان در 3 تا 6 ماه بهبود نیافت، با متخصص پوست خود صحبت کنید. در حالی که احتمالاً نیازی به نگرانی نیست، ناخن های ضعیف می تواند نشانه ای از برخی شرایط پزشکی باشد. اگر ناخن های شما با درمان های خانگی بهبود نمییابد، ممکن است نشانه ای از یک بیماری زمینه ای باشد. به پزشک خود مراجعه کنید تا بدانید چه چیزی باعث شکنندگی ناخن های شما می شود تا بتوانید درمان مناسب را پیدا کنید.
به عنوان مثال، کم کاری تیروئید، کم خونی و سندرم رینود همگی می توانند باعث ضعیف شدن ناخن ها شوند.
به پزشک خود در مورد کارهایی که قبلاً برای کمک به بهبود ناخن های خود انجام داده اید، بگویید.
مقالات مرتبط :
2 دیدگاه. همین الان خارج شوید
[…] روشهای تقویت ناخن […]
[…] روشهای تقویت ناخن […]